گزارش اشتغال آمریکا برای نفت گران تمام شد
به گزارش ورزش من و تو، قیمت نفت در پی گزارش اشتغال ضعیفتر از حد مطلوب آمریکا که احیای اقتصادی ناهموار و بالطبع آن تقاضای ضعیفتر برای سوخت در پی افزایش ابتلا به کووید 19 را نشان داد، در معاملات روز جمعه کاهش پیدا کرد.
به گزارش خبرنگاران، بهای معاملات نفت برنت با 42 سنت معادل 0.58 درصد افزایش، در 72 دلار و 61 سنت در هر بشکه بسته شد. بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با 70 سنت معادل یک درصد کاهش، در 69 دلار و 29 سنت در هر بشکه بسته شد.
نفت برنت برای کل هفته تقریبا تغییر چندانی نداشت و 0.1 درصد کاهش نشان داد اما نفت آمریکا 0.8 درصد رشد هفتگی داشت.
جان کیلداف، از شرکای شرکت اگین کپیتال در نیویورک گفت: قیمتها در پی انتشار گزارش اشتغال که تحت تاثیر شیوع کرونای دلتا قرار گرفته بود، کاهش پیدا کردند. این یک واقعیت آزمایی بود که ویروس کرونا همچنان روی تقاضا تاثیر می گذارد.
گزارش اشتغال غیرکشاورزی بسیار ضعیفتر از انتظارات بود و نشان داد اقتصاد آمریکا در اوت تنها 235 هزار شغل تازه ایجاد کرده است. اقتصاددانان در نظرسنجی رویترز پیش بینی کرده بودند ماه گذشته 728 هزار شغل در آمریکا اضافه شده است.
در این بین، عاملی که مانع سقوط بیشتر قیمتها شد، محدود ماندن تولید نفت آمریکا در پی وقوع توفند آیدا و کاهش تولید منطقه خلیج مکزیکو بود. تولید نفت و گاز در خلیج مکزیکو پس از عبور توفند آیدا همچنان متوقف مانده و طبق آمار رسمی، تولید 1.7 میلیون بشکه معادل 93 درصد از تولید روزانه معلق شده است.
باب یاوگر، مدیر معاملات انرژی در شرکت میزوهو گفت: انتظار دارم تولید نفت در هفته جاری احیا شود در حالی که فعالیت پالایشگاهها در هفته آینده ازسرگرفته می شود. تاخیر ازسرگیری فعالیت پالایشگاه ممکن است باعث افزایش عرضه نفت شده و روی قیمتها تاثیر کاهشی بگذارد.
بعضی از تحلیلگران پس از این که اوپک پلاس به برنامه خود برای افزایش تولید ماهانه به میزان 400 هزار بشکه در روز در چند ماه آینده پایبند ماند، می گویند فضا برای افزایش بیشتر قیمتها وجود دارد. آمریکا از این اقدام استقبال و بیان نمود این سازمان صادرکننده نفت را برای انجام اقدامات بیشتر برای حمایت از احیای اقتصادی تحت فشار خواهد گذاشت.
بر اساس گزارش رویترز، شرکت خدمات نفتی بیکرهیوز بیان نمود شرکتهای انرژی آمریکایی هفته گذشته برای نخستین بار در پنج هفته اخیر تعداد دکلهای حفاری نفت و گاز طبیعی را کاهش دادند. تعداد دکلهای حفاری نفت آمریکا با 16 حلقه کاهش، به 394 حلقه رسید که بزرگترین کاهش هفتگی از ژوئن سال گذشته بود. تعداد دکلهای حفاری گاز طبیعی با پنج حلقه افزایش، به 102 حلقه رسید که بزرگترین رشد هفتگی از ماه مه بود.
منبع: خبرگزاری ایسنا