طرز تهیه خورشت آلو اسفناج؛ خورشتی مجلسی
به گزارش ورزش من و تو، خورشت آلو اسفناج یکی از خوشمزه ترین غذا های سنتی ایرانی است که هم با مرغ و هم با گوشت پخته می شود. بسیاری از مردم به دلیل وجود اسفناج از خوردن این خورش صرف نظر می کنند اما باید بدانید که ترکیب اسفناج، آلو، زعفران و گوشت طعم این خورش را بی نظیر می کند. این خورش یک گزینه عالی برای مهمانی ها و مجالس شما هم است.

مواد لازم برای تهیه خورشت آلو اسفناج
- گوشت خورشتی گوسفندی 400 گرم
- اسفناج (خرد شده) دو کیلوگرم
- آلو خورشتی 200 گرم
- پیاز (میانه) یک عدد
- نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه خورش آلو اسفناج
مرحله اول
ابتدا پیاز را به صورت ریز خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید تا نرم شود. گوشت خورشتی را به پیاز اضافه کرده و باز تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد سپس ادویه خورشتی، زردچوبه و کمی فلفل به گوشت اضافه کنید.
مرحله دوم
ابتدا پیاز را به صورت ریز خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید تا نرم شود. گوشت خورشتی را به پیاز اضافه کرده و باز تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد سپس ادویه خورشتی، زردچوبه و کمی فلفل به گوشت اضافه کنید.
مرحله سوم
اسفناج های پاک کرده و خرد شده را با دو تا سه قاشق غذاخوری روغن، داخل یک تابه تفت دهید تا کاملا سرخ و خوشمزه شود. توجه داشته باشید که زیاد سرخ کردن اسفناج باعث تلخی آن می شود.
مرحله چهارم
یک ساعت مانده تا پخت کامل گوشت، اسفناج ها را به قابلمه اضافه کنید تا خورش به آرامی جا بیفتد.
مرحله پنجم
آلو ها را نیم ساعت داخل آب سرد خیس کرده، با روغن تفت دهید و نیم ساعت آخر پخت به خورش اضافه کنید.
مرحله ششم
حرارت اجاق را بسیار کم کنید تا خورش جا بیفتد. در آخر نمک را اضافه کنید و خورش را به همراه برنج زعفرانی سرو کنید.
دقت کنید که خورش آلو اسفناج باید کم آب و روغن افتاده باشد. نوش جان! درباره ارزش غذایی اسفناج بیشتر بدانید.
منبع: کتاب کاله