طرز تهیه پلو مرغ مجلسی و حرفه ای

به گزارش ورزش من و تو، غذاهای ایرانی با طعم و عطر منحصر به فرد و رنگ و لعابی بی نظیر، شهرتی دنیای دارند و به جرات می توان آن ها را یکی از خوشمزه ترین غذاهای دنیا دانست. زرشک پلو با مرغ از آن دسته غذاهایی است که از گذشته تا به امروز، غذای محبوب ایرانیان بوده است.

طرز تهیه پلو مرغ مجلسی و حرفه ای

زرشک پلو با مرغ یا همان پلو مرغ خودمان مانند قورمه سبزی یکی از خوشمزه ترین غذاهایی است که در دورهمی ها و مهمانی ها سرو می شود. امروز در خبرنگاران می خواهیم ساده ترین روش برای تهیه یک پلو مرغ مجلسی و خوش عطر و طعم را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه پلو مرغ مجلسی

  • مرغ 4 تکه
  • پیاز بزرگ 1 عدد
  • ساقه کرفس 3 عدد
  • هویج میانه 2 عدد
  • رب گوجه فرنگی 4 قاشق غذاخوری
  • روغن پخت و پز 8 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به اندازه لازم
  • زردچوبه 2 قاشق چایخوری
  • آبلیمو تازه 2 قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده 3 قاشق غذاخوری
  • زرشک 100 گرم
  • شکر 1 قاشق غذاخوری
  • کره 50 گرم
  • برنج سفید ایرانی 3 پیمانه

طرز تهیه پلو مرغ مجلسی

مرحله اول

برای شروع ابتدا تکه های مرغ را داخل یک کاسه ریخته و به آن نمک و فلفل سیاه و زردچوبه بزنید. کمی آن را ماساژ دهید تا همه جای مرغ مزه دار شود. سپس روی کاسه را سلفون کشیده یا آن را داخل ظرف در بسته درون یخچال قرار دهید تا چند ساعت استراحت کند و طعم بگیرد.

مرحله دوم

تکه های مرغ را از یخچال بیرون بیاورید. اندازهی روغن داخل تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید. برای طعم دهی بهتر و گرفتن بوی زهم مرغ، یک عدد چوب دارچین داخل تابه قرار دهید. وقتی روغن داغ شد، مرغ ها را داخل تابه بچینید و همه جای آن را سرخ کنید.

مرحله سوم

همان روغن داخل تابه را از صافی رد کرده و داخل قابلمه بریزید. پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و به همراه یک قاشق چای خوری زردچوبه داخل روغن بریزید تا خوب تفت داده شود. هویج و کرفس را هم بشویید و کمی خرد کنید بعد به قابلمه اضافه کنید. رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنید تا خامی آن را بگیرد و خوش رنگ شود.

مرحله چهارم

بعد از کمی تفت دادن رب، حدود دو لیوان آب به مواد اضافه کنید و تکه های مرغ را داخل قابلمه بچینید. به اندازه کافی نمک بزنید و در قابلمه را بگذارید تا مرغ بپزد. صبر کنید تا خورشت مرغ حدود یک تا دو ساعت آرام پخته شود و جا بیفتد. در اواخر مدت زمان پخت، زعفران را دم کنید و همراه با کمی آبلیمو به قابلمه اضافه کنید.

مرحله پنجم

برنج را به صورت کته یا آبکشی بپزید. زرشک را از یک ساعت قبل خیس کنید. اندازهی کره داخل تابه روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود. زرشک را همراه یک قاشق غذاخوری شکر، داخل کره پاستوریزه تفت دهید. حدود سی ثانیه زمان برای تفت دادن زرشک کافی است.

مرحله ششم

اندازهی از برنجی را که برای پلو مرغ دم کرده اید به مخلوط زعفران و زرشک اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. برنج مخلوط شده با زرشک را روی برنج بریزید. برای سرو می توانید آب مرغ را بدون سبزیجات پخته شده از صافی رد کنید. آن را داخل یک کاسه بریزید و مرغ ها را به صورت جداگانه سرو کنید. پلو مرغ مجلسی شما آماده است.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب خورشت آلو اسفناج با گوشت قلقلی را مطالعه کنید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 3 تیر 1401 بروزرسانی: 3 تیر 1401 گردآورنده: manotosport.ir شناسه مطلب: 2025

به "طرز تهیه پلو مرغ مجلسی و حرفه ای" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پلو مرغ مجلسی و حرفه ای"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید