7 روش مقابله با عصبانیت، پرخاشگری و کج خلقی بچه ها در کمال آرامش

به گزارش ورزش من و تو، پرخاشگری، عصبانیت و کج خلقی بچه ها 1 تا 3 ساله بسیار رایج است. کودک معمولاً از این رفتار به عنوان راهی برای نشان دادن احساسات خود بهره می برد.

7 روش مقابله با عصبانیت، پرخاشگری و کج خلقی بچه ها در کمال آرامش

در این مطلب ، نکاتی را به شما ارائه دهیم که ممکن است برای مواقعی که با کج خلقی بچه ها و عصبانیت آن ها روبرو می شوید، به دردتان بخورد و دقیقاً به آن احتیاج داشته باشید.

1.) اجازه دهید خودشان را تخلیه نمایند.

کوشش برای سرانجام دادن سریعتر به عصبانیت با روش های بی فایده، مانند فریاد زدن بر سر کودک، موثر نیست. بهتر است بنشینید و اجازه دهید کودک فریاد بزند و گریه کند. اجازه دهید همه چیز به خودی خود آرام گردد. هنگامی که کودک عصبانیت خود را تمام کرد، احساس بسیار بهتری دارد و کلمات شما معنای بیشتری خواهند داشت. شما هم می توانید احساس آرامش کنید و بتوانید با کودک خود در خصوص احساسات و چیز هایی که او را آزار می دهد، بحث سازنده تری داشته باشید.

2.) اگر پرخاشگر شدند، آن ها را از موقعیت دور کنید.

فریاد زدن، گریه کردن و کوبیدن پا ها به زمین بسیار متفاوت از پرخاشگری است؛ در این حالت، کودک می تواند آغاز به ضربه زدن، گاز گرفتن یا پرتاب کردن اشیا کند. برای این نوع رفتار، می توانید بلافاصله کودک را از موقعیت خارج کنید و اگر در جمع هستید، او را به مکانی ساکت ببرید. اگر در خانه هستید، می توانید به فرزندتان نزدیک شوید و با لحنی محکم، اما نه عصبانی به او شرح دهید که اشکال ندارد اگر اینقدر پرخاشگر گردد. آن ها می توانند هر چقدر که می خواهند عصبانیت خود را بروز دهند، اما رفتار فیزیکی و جسمی آن ها کاملا غیرقابل قبول است.

3.) توجه آن ها را به چیز دیگری جلب کنید.

بچه ها معمولاً دامنه توجه بسیار کوتاهی دارند، به این معنی که آنچه اکنون آن ها را آزار می دهد می تواند در چند ثانیه دیگر فراموش گردد. بنابراین، در هنگام کج خلقی بچه ها، اگر آن ها صحنه ای را در یک فروشگاه ایجاد می نمایند و می خواهند شما چیزی برای آن ها خریداری کنید، می توانید با چیز دیگری حواس آن ها را پرت کنید. مثلا یک شی یا اسباب بازی به آن ها بدهید که می دانید دوست دارند، یا می توانید چیزی را در مغازه به آن ها نشان دهید که ممکن است مورد علاقه شان باشد. بهتر است فرزندتان را با سایر بچه های که در آن موقع ساکت هستند مقایسه نکنید.

4.) از آن ها بخواهید بروند در فضایی آرام و ساکت بنشینند.

این روشی است که بسیاری از معلمان در مقاطع پیش دبستانی از آن پیروی می نمایند؛ جایی که یک نقطه آرامش برای بچه ها است. این مکان می تواند یک گوشه خوب و گرم از خانه شما با کوسن های نرم روی زمین، کتاب، اسباب بازی و سایر وسایل سرگرم نماینده در اطراف باشد. هنگامی که کودک شما ناراحت یا عصبانی است، می توانید او را تشویق کنید که در آن گوشه بنشیند و با انجام یک فعالیت حواس خود را پرت کند. مثلاً اگر به نقاشی علاقه دارند، می توانید یک دفترچه با چند مدادرنگی در آن فضا بگذارید تا سریعتر آرام شوند.

5.) یک جایگزین برای آرام کردن آن ها پیشنهاد دهید.

بچه ها اغلب می خواهند کار هایی را انجام دهند که بزرگسالان می دانند خطرناک است، اما بچه ها این را درک نمی نمایند. آن ها احساس می نمایند که شما اجازه نمی دهید آن ها به چیزی که واقعا می خواهند دست پیدا نمایند. بنابراین، به جای فریاد زدن بر سر آنها، می توانید جایگزین مشابهی را به آن ها پیشنهاد دهید تا هدف نوی برای آن ها باشد. این پیشنهاد می تواند نسخه ایمن تر از کاری باشد که آن ها می خواهند انجام دهند. شما می توانید این فعالیت نو را برنامه ریزی کنید. بنابراین، آن ها چیزی برای پیش بینی دارند.

6.) از قبل، به آن ها هشدار دهید.

یکی از چیز هایی که بچه ها از آن لذت نمی برند این است که شما به طور ناگهانی به زمان بازی خود سرانجام می دهید؛ آن هم در حالی که آن ها نمی دانستند زمان رفتن آن ها و اتمام بازی فرا رسیده است. شما نمی توانید فقط به آن ها بگویید که 10 دقیقه دیگر می روید، زیرا آن ها در این مرحله زمان را نمی فهمند. کاری که می توانید در عوض آن انجام دهید این است که به آن ها بگویید که می توانند 2 مرتبه دیگر از بازی خود را انجام دهند و سپس خواهید رفت. این چیزی است که آن ها می توانند درک نمایند و هر چقدر هم که بخواهند برای مدت طولانی تری بمانند، احتمالاً به آن احترام خواهند گذاشت.

7.) به دل نگیرید!

یکی از رایج ترین جملاتی که بچه ها هنگام ناراحتی از بزرگتر ها می گویند این است: از تو متنفرم!.

با این که در این زمان، توهین و سرزنش کردن آن ها بسیار آسان است، اما کاملا واضح است که این کار اشتباهی بیش نیست. آن ها واقعاً منظورشان چیزی نیست که می گویند، زیرا بیان جملات این چنینی روش آن ها برای ابراز ناامیدی و نشان دادن احساساتشان است. بهتر است آن را نادیده بگیرید و به برنامه خود پایبند باشید؛ بدون اینکه اجازه دهید رفتار بد آن ها شما را دلخور یا ناراحت کند.

منبع : روزیاتو

بیشتر بخوانید

خبرنگاران وب گردی وبگردی

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 28 مرداد 1401 بروزرسانی: 28 مرداد 1401 گردآورنده: manotosport.ir شناسه مطلب: 2074

به "7 روش مقابله با عصبانیت، پرخاشگری و کج خلقی بچه ها در کمال آرامش" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "7 روش مقابله با عصبانیت، پرخاشگری و کج خلقی بچه ها در کمال آرامش"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید