غذای مجلسی که مهمان تان را جادو می نماید!
به گزارش ورزش من و تو، اگر دلتان می خواهد یک غذای پردردسر و سخت، ولی خوش رنگ و طعم درست کنید حالا وقتش است. خورش ماست غذای مجلسی اصفهانی هاست و همواره برای مهمان های مهم و عزیز طبخ می گردد.
اگر دوست دارید در تعطیلات مهمانی برگزار کنید، خورش ماست برترین گزینه برای پذیرایی از مهمان های شماست.
مواد لازم
- 400 گرم گوشت گردن
- یک کیلوگرم ماست چکیده
- 2 عدد پیاز
- یک استکان زعفران دم کشیده
- 2 قاشق غذاخوری گلاب
- شکر و نمک به میزان کافی
1. پیاز را خرد کنید و کمی تفت بدهید.
2. بعد از اینکه پیاز ها طلایی شد گوشت گردن را به آن اضافه کنید و تفت بدهید تا رنگشان عوض گردد. حالا به گوشتتان آب اضافه کنید و بگذارید در حرارت ملایم خوب بپزد.
3. گوشت گردن بعد از دو ساعت خوب نرم می گردد. حالا گوشت را از حرارت بردارید تا خوب خنک گردد و برای مرحله کوبیدن آماده باشد.
4. گوشت ها را در یک ظرف بزرگ بریزید تا فضای کافی برای اضافه کردن ماست و کوبیدن آن داشته باشید.
5. ماست ها را قاشق قاشق به گوشتتان اضاف کنید و هر بار حدود پنج دقیقه خوب ورز بدهید.
6. بعد از اینکه ماست ها را به گوشت اضافه کردید، زعفران و گلاب و شکر و کمی نمک را به ظرف گوشت اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید. در این مرحله حداقل باید ده دقیقه موادتان را ورز بدهید. اگر دوست دارید خورشتان شیرین باشد، شکر بیشتری اضافه کنید. اصل این خورش شیرین است.
7. وقتی از گوشتتان یک مخلوط کشدار و چسبنده به دست آمد، دست نگه دارید. خورش ماستتان آماده است.
فوت وفن
در انتخاب گوشت حتما دقت کنید. گوشت گاو و گوساله اصلا مناسب این خورش نیست. این خورش به گوشت لطیف و نرمی مثل گوشت گردن گوسفند نیاز دارد.
ماستتان حتما باید چکیده باشد و در غیر این صورت خورش ماستتان بیشتر به آش شبیه می گردد تا خورش.
زعفران را حتما با آب مخلوط کنید تا خوب رنگ بدهد. همه زیبایی خورش ماست به رنگ زعفرانی آن است.
ماست را باید قاشق قاشق به گوشت اضافه کنید و در هر مرحله خوب ورز بدهید. در غیر این صورت مخلوط خوبی درنمی آید و خورشتان کشدار و خوش رنگ نمی گردد.
منبع: فرارو