طرز تهیه فلافل؛ غذای مجذوب کننده و خوشمزه
به گزارش ورزش من و تو، جذابیت فلافل جدا از طعم اش به خاطر مخلفات کنارش است؛ فلافلی های در سطح شهر هم که عموما به شکل سلف سرویس است، با انواع سالادها و ترشی هایی که جلوی مغازه شان چیده اند، محیط خوش رنگ لعابی را ایجاد نموده اند که نمی گردد از آن گذشت. یک غذای مقرون به صرفه با ارزش غذایی بالا. تنوع زیاد موادی که داخل این ماده غذایی است اما باعث می گردد خیلی ها به فلافلی ها اعتماد نکنند و از خوردن آن منصرف شوند. در حالی که فلافل را می گردد به راحتی در خانه تهیه کرد و از محتویات آن هم مطمئن بود.
مواد لازم برای تهیه فلافل:
- نخود خام: یک فنجان
- پیاز: یک عدد میانه
- جعفری خردشده: 2 قاشق غذاخوری
- نمک: یک قاشق چایخوری
- سیر تازه: 5 حبه
- فلفل قرمز خشک و آسیاب شده: یک و نیم قاشق چایخوری
- فلفل سیاه: 4/1 قاشق چایخوری
- فلفل سفید: 4/1 قاشق چایخوری
- آرد نخودچی: یک قاشق غذاخوری
- بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
- روغن مایع: به مقدار لازم
طرز تهیه و دستور پخت فلافل:
1. نخودها را از یک روز قبل بخیسانید. در طی این مدت چند بار آب نخودها را عوض و تازه کنید. نخودهای خیس خورده، پیاز، فلفل، جعفری، نمک، سیر و زیره را در میکسر بریزید و همه را با هم مخلوط کنید تا زمانی که تمام مواد خوب خرد شوند و حالت خمیری پیدا کند. مایه به دست آمده نباید زیاد شل باشد. ذرات مایه باید کمی درشت تر از ذرات شکر باشند.
2. در مرحله بعد آرد نخودچی و بیکینگ پودر را روی مواد مخلوط شده بپاشید و هم بزنید. باید مقدار آرد برنج به قدری باشد که وقتی می خواهید توپ های فلافل را درست کنید به دست تان نچسبند. برای چند ساعت مخلوط را درون یک کاسه بریزید و روی آن را بپوشانید و داخل یخچال قرار دهید.
3. در یک ماهیتابه یا ظرف گود و عمیق روغن بریزید و اجازه بدهید روغن داغ گردد. از خمیر به مقدار یک گردو بردارید و با دست گرد کنید. توپ ها را داخل روغن داغ بریزید و اجازه دهید سرخ شوند. فلافل ها باید در روغن غوطه ور باشند. بعد از سرخ شدن آن ها را روی دستمال روغن گیر بگذارید تا روغن اضافی شان گرفته گردد.
منبع: ایرنا زندگی