طرز تهیه صفیحه؛ غذای عربی تند

به گزارش ورزش من و تو، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه صفیحه را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه صفیحه؛ غذای عربی تند

مواد لازم:

گوشت چرخ نموده 500 گرم

پیاز (نگینی خرد شده) 1 عدد

گوجه فرنگی (نگینی خرد شده) 1 عدد

فلفل چیلی کوچک (خرد شده) 1 عدد

جعفری (خرد شده) یک سوم پیمانه

خلال بادام 2 قاشق سوپ خوری

رب انار 1 قاشق سوپ خوری

پودر دارچین یک دوم قاشق چایخوری

پودر تخم گشنیز یک سوم قاشق چایخوری

پودر زیره یک سوم قاشق چایخوری

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

نان پیتا 4 عدد

روغن زیتون 2 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه صفیحه:

پیاز را درون تابه ای ریخته و همراه با 1 قاشق سوپ خوری روغن زیتون تفت دهید تا سبک گردد.

گوشت را به مواد افزوده و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

فلفل چیلی و جعفری را به همراه خلال بادام، گوجه فرنگی، رب انار، پودر دارچین، پودر تخم گشنیز، پودر زیره، نمک و فلفل سیاه را به گوشت افزوده و با حرارت ملایم کمی تفت دهید.

مقداری روغن زیتون روی نان پیتا (یا نان تافتون به صورت گرد برش خرده) بمالید و از مخلوط گوشت و ادویه روی آن بگذارید. سپس آن را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده به مدت 8 دقیقه بپزید...

منبع: گردشبان
انتشار: 20 شهریور 1399 بروزرسانی: 2 مهر 1399 گردآورنده: manotosport.ir شناسه مطلب: 1072

به "طرز تهیه صفیحه؛ غذای عربی تند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه صفیحه؛ غذای عربی تند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید