طرز تهیه صفیحه؛ غذای عربی تند
به گزارش ورزش من و تو، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه صفیحه را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
گوشت چرخ نموده 500 گرم
پیاز (نگینی خرد شده) 1 عدد
گوجه فرنگی (نگینی خرد شده) 1 عدد
فلفل چیلی کوچک (خرد شده) 1 عدد
جعفری (خرد شده) یک سوم پیمانه
خلال بادام 2 قاشق سوپ خوری
رب انار 1 قاشق سوپ خوری
پودر دارچین یک دوم قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز یک سوم قاشق چایخوری
پودر زیره یک سوم قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
نان پیتا 4 عدد
روغن زیتون 2 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه صفیحه:
پیاز را درون تابه ای ریخته و همراه با 1 قاشق سوپ خوری روغن زیتون تفت دهید تا سبک گردد.
گوشت را به مواد افزوده و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
فلفل چیلی و جعفری را به همراه خلال بادام، گوجه فرنگی، رب انار، پودر دارچین، پودر تخم گشنیز، پودر زیره، نمک و فلفل سیاه را به گوشت افزوده و با حرارت ملایم کمی تفت دهید.
مقداری روغن زیتون روی نان پیتا (یا نان تافتون به صورت گرد برش خرده) بمالید و از مخلوط گوشت و ادویه روی آن بگذارید. سپس آن را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده به مدت 8 دقیقه بپزید...
منبع: گردشبان