با خواص نمک دریایی برای زیبایی و سلامت آشنا شوید
به گزارش ورزش من و تو، نمک دریا، نمک طبیعی است که از تبخیر آب دریا به دست می آید. این نمک سرشار از مواد معدنی همچون سدیم، پتاسیم، منیزیم، روی، آهک، مس، کلسیم، فلورید و آهن است. در ادامه خواص نمک دریا را برای سلامت و زیبایی بدن بررسی می کنیم.
خواص نمک دریا برای سلامتی
سلامت دهاننمک دریا، به دلیل فلوراید موجود در آن برای سلامتی دندان ها بسیار مناسب است. با درست کردن آب نمک و شست و شو و غرغره مداوم، از خاصیت بالای فلوراید که محافظی در برابر آسیب های اسیدی دندان است، بهره مند می شوید. این کار سبب می شود که دندان های شما از پوسیدگی و خراب شدن در امان بمانند. غرغره کردن، خونریزی لثه، زخم های دهانی و گلودرد را تسکین می دهد. فلوراید، به سفیدی و بوی بدن دهان کمک ویژه ای می کند.
ضد التهابیکی دیگر از خاصیت مهم نمک دریا، ضد التهاب بودن آن است. با تعادل در مصرف آن، می توانید از بعضی بیماری ها جلوگیری کنید. این نمک از بعضی التهاب ها مانند آرتریت و بعضی از مسائل تنفسی جلوگیری می کند.
رهایی از روماتیسم مفصلی محققین در مطالعات خود، به تاثیر مثبت نمک در درمان بعضی بیماری ها، چون روماتیسم مفصلی دست یافتند. یک حمام آب ولرم حاوی نمک دریا، خاصیت ضد التهابی دارد. این حمام تاثیرات مثبتی در درمان بیماری های مفصلی خواهد داشت.
کاهش تورم پاممکن از شما در اثر ایستادن های زیاد، پیاده روی طولانی و یا ورزش های سنگین دچار درد در ناحیه پا شده باشید. بدین منظور ظرفی را تا نیمه پر از آب ولرم کنید و 3 تا 4 قاشق نمک دریایی به همراه جوش شیرین به آن اضافه کنید. سپس پا های خود را به مدت 15 الی 20 دقیقه در درون آن قرار دهید. این خاصیت به دلیل اثر اسمز موجود در نمک دریا است که از تجمع سموم در بدن جلوگیری می کند.
کمک به درمان دیابتکاهش مصرف کربوهیدرات ها و مواد قندی به درمان بیماری دیابت کمک شایانی می کند. از خواص نمک دریا، کاهش وابستگی بدن به داروی انسولین است. این نمک به کنترل قند خون کمک می کند. اما باید توجه داشت که این ماده را به میزان متعادل باید استفاده کرد.
کمک به درمان پوکی استخواناین نمک طبیعی سرشار از مواد معدنی است. یکی از این مواد، کلسیم است. کلسیم موجود در نمک به استحکام استخوان کمک می کند. بدین صورت که به ترکیبات معدنی استخوان کمک می کند. برای پیشگیری از پوکی استخوان می توانید از موادی که سرشار از کلسیم هستند مانند نمک دریا، تخم شربتی، شیر و انواع لبنیات استفاده کنید.
کاهش حساسیتنمک دریا، با خاصیت ضد التهابی برای انواع مسائل تنفسی، چون آسم، و آلرژی ها مفید است. با مصرف به میزان این ماده در غذا علاوه بر ایجاد طعم خوشایند، احتمال بروز غفونت ها نیز کاهش پیدا می کند.
خواص نمک دریا برای زیبایی
مراقبت از پوستدر دوران قدیم، نمک دریایی منطقه ای در اردن به دلیل خاصیت جوانسازی پوست بسیار مورد استقبال قرار می گرفت. شست و شوی صورت با نمک دریا، منجر به حفظ رطوبت پوست و بازسازی آن می شود. استفاده از نمک سموم را از منافذ پوست خارج می کند. استفاده از حمام نمک، عملکرد پوست را بهبود می بخشد و التهاب و ناهمواری های پوستی را از بین می برد.
لایه بردارییکی از خواص نمک دریا، لایه برداری آن است. مواد آرایشی بهداشتی که از این ماده استفاده می کنند، خاصیت لایه برداری و تمیزکنندگی دارد. لایه برداری پوست به کمک نمک دریا، موجب از بین بردن بخش های مرده پوست، روشن شدن پوست، تقویت گردش خون و افزایش بازسازی پوست کمک می کند.
براق شدن ناخنمیزانی نمک دریایی را با آب 1 عدد لیموی تازه مخلوط کنید. سپس ناخن های خود را 20 دقیقه درون مخلوط قرار دهید. با دست خود ناخن هایتان را ماساژ دهید. تا کلیه گرد و غبار از سطح ناخن ها زدوده می شود. بعد از 20 دقیقه، ناخن شما براق و درخشنده خواهد شد.
رفع آکنه و جوشنمک دریا، به دلیل سم زدایی پوست برای رفع آکنه و جوش مناسب است. لایه بردرای و وجود سولفور برای از بین بردن جای آکنه و درمان جوش کاربردی است و با حمام نمک دریت، رطوبت پوست شما کنترل می شود.
درمان پسوریازیساز خواص نمک دریا، می توان به درمان پسوریازیس اشاره کرد. نمک دریا در درمان مسائل پوستی مانند خارش، خشکی پوست، پوست پوست شدن اثرگذاری مطلوبی دارد. نمک دریا به دلیل مواد معدنی عالی که دارد، برای درمان پسوریازیس مفید است.
جلوگیری از ریزش مونمک دریا نه تنها در افزایش سلامت پوست بلکه در جلوگیری از ریزش مو نیز نقش دارد. نمک دریا می تواند منجر به تحریک رشد مو شود، زیرا گردش خون را بهبود می بخشد. همچنین نمک دریا برای تقویت فولیکول های مو مفید است.
جلوگیری از شوره سربا نمک دریا، پوست سرتان را ماساژ دهید تا تاثیر آن بر شوره سرتان مشاهده شود. این نمک گردش خون را تحریک می کند و این امر موجب جذب چربی اضافه پوست می شود و به جلوگیری از شوره سر کمک می کند.
مضرات نمک دریانمک دریا حاوی فلزات سنگینی، چون آرسنیک است؛ این ماده خطر ابتلا به سرطان را در بدن افزایش می دهد.
استفاده زیاد از نمک دریا، منجز به بروز اختلال در کلیه، دستگاه گوارش و گوش می شود.
وجود بعضی مواد مانند شن، ماسه، جیوه و سرب از ناخالصی های نمک دریا است که برای سلامتی مضر است.
منبع: سایت ستاره
منبع: راسخون