مقاله: انواع داربست و نکته های آن

به گزارش ورزش من و تو، این نوع متریال، برای مواردی که برپایی سریع داربست ضرورت داشته باشد، مفید هستند. با این حال این هم نبایستی بیش از سه ردیف داشته باشند. علاوه بر آن ارتفاع سکوی کار در بالای سطح زمین یا طبقه ای که داربست پایه دار روی آن قرار می گیرد هم نبایستی از 4.5 متر تجاوز نماید. در این می بایست پایه ها را کاملا ثابت نگاه داشته و مهار نمود. به علاوه به جهت بالا رفتن و پایین آمدن از نردبان استفاده می گردد.

مقاله: انواع داربست و نکته های آن

این گونه متریال اغلب به صورت ثابت بوده و برای ساخت این نوع با سطح مقطع گرد و یا نردبان های مخصوص استفاده می گردد. به طور کلی هر گاه برای برپا کردن داربست، از تخته، خرک و پل موقت استفاده گردد داربست ایجاد شده را داربست چوبی نامند.

این نوع داربست ها، از لوله های فولادی با قطر 48.3 میلیمتر که به آن ها اصطلاحا لوله 5 سانتیمتری گفته می گردد تشکیل شده اند. این لوله های دارای حداقل ضخامت 4 میلیمتر بوده و از طریق بست های مربوطه مونتاژ می گردند.

پیشرفت تکنولوژی و صنعت هایی که امروزه ساخته می شوند هم تاثیر گذاشته است. این متریال تازه وزن سبک تری نسبت به نوع قدیمی آن دارند و حمل و نقل و جمع و آوری آن ها نسبت به قبل بسیار راحت تر شده است. ضمن اینکه نصب داربست هم کار آسانی است که بدون احتیاج به متخصصان نصب داربست هم انجام خواهد شد. نصب آسان و سبکی وزن باعث شده است که پروژه های ساختمانی و بازسازی نما که بصورت موقت انجام می شوند استفاده زیادی از داربست داشته باشند.

منبع مقاله: انواع داربست و نکته های آن

انتشار: 24 مهر 1400 بروزرسانی: 24 مهر 1400 گردآورنده: manotosport.ir شناسه مطلب: 1778

به "مقاله: انواع داربست و نکته های آن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مقاله: انواع داربست و نکته های آن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید