طرز تهیه املت قارچ و جعفری؛ یک وعده ساده و لذیذ
به گزارش ورزش من و تو، ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻣﻄﻠﺐ ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ ﺍﻣﻠﺖ ﻗﺎﺭﭺ ﻭ جعفری ﮐﺎﺭﺍﻣﻠﯽ ﺷﺪﻩ ﺑﺎ ﭘﻨﯿﺮ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ خواهیم گفت.
خبرنگاران | املت ها انواع مختلفی دارند و در وعده های غذایی به خصوص صبحانه سرو می شوند. شما می توانید با ترکیب سبزیجات و تخم مرغ املت های خوشمزه ای درست کنید.
ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻣﻄﻠﺐ ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ ﺍﻣﻠﺖ ﻗﺎﺭﭺ ﻭ جعفری ﮐﺎﺭﺍﻣﻠﯽ ﺷﺪﻩ ﺑﺎ ﭘﻨﯿﺮ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﺁﻣﻮﺯﺵ ﻣﯽ ﺩﻫﯿﻢ.
ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ
ﺭﻭﻏﻦ ﺯﻳﺘﻮﻥ 1 ﻗﺎﺷﻖ ﺳﻮﭘﺨﻮﺭی
ﭘﻴﺎﺯ ﺳﻔﻴﺪ، ﻧﮕﻴنی ﺷﺪﻩ 1 ﻋﺪﺩ
ﻗﺎﺭﭺ ﺩﻛﻤﻪ ﺍی، ﻭﺭﻗﻪ ﺷﺪﻩ 250 ﮔﺮﻡ
ﺑﺮﮒ ﺍﺳﻔﻨﺎﺝ ﺗﺎﺯﻩ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ 2 ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ
ﭘﻨﻴﺮ پیتزا یا فتا، ﺑﻪ ﻗﻄﻌﺎﺕ ﻛﻮﭼک ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ ½ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ
ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ 8 ﻋﺪﺩ
ﺷﻴﺮ 2 یا 3 ﻗﺎﺷﻖ ﺳﻮﭘﺨﻮﺭی
ﻧﻤک ﻭ ﻓﻠﻔﻞ ﺗﺎﺯﻩ ﺑﻪ ﻣﻴﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ
ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ
1- ﺍﺑﺘﺪﺍ ﻓﺮ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺩﻣﺎی 350 ﺩﺭﺟﻪ ﻓﺎﺭﻧﻬﺎﻳﺖ (175 ﺩﺭﺟﻪ ﺳﺎﻧﺘﻴﮕﺮﺍﺩ) ﮔﺮﻡ ﻛﻨﻴﺪ. ﺗﺎﺑﻪ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺗﺎﺭﺕ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺍﺳﭙﺮی ﺭﻭﻏﻦ ﻛﻤی ﭼﺮﺏ ﻛﻨﻴﺪ ﺳﻄﺢ ﻣﺎﻫﻴﺘﺎﺑﻪ ﻛﺎﻣﻼ ﺑﺎ ﺭﻭﻏﻦ ﭼﺮﺏ ﺷﻮﺩ.
2- ﺩﺭ یک ﻗﺎﺑﻠﻤﻪ ﻛﻮﭼک ﺭﻭﻏﻦ ﺯﻳﺘﻮﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺍﺭﺍمی ﮔﺮﻡ ﻛﻨﻴﺪ. ﭘﻴﺎﺯ ﻭ ﻗﺎﺭﭺ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ 15 ﺍﻟی 20 ﺩﻗﻴﻘﻪ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺑﻪ ﻫﻢ ﺑﺰﻧﻴﺪ ﺗﺎ ﺣﺎﻟﺖ ﻛﺎﺭﺍﻣلی ﭘﻴﺪﺍ ﻛﻨﺪ. ﺩﺭ ﺍﻳﻦ ﻣﺮﺣﻠﻪ جعفری ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ ﻛمی ﻫﻢ ﺑﺰﻧﻴﺪ ﺳﭙﺲ ﻧﻤک ﻭ ﻓﻠﻔﻞ ﺭﺍ ﺑﺎﺑﺖ ﻣﺰﻩ ﺩﺍﺭﻛﺮﺩﻥ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻛﻨﻴﺪ. ﺑﻬﻢ ﺑﺰﻧﻴﺪ ﺗﺎ ﻣﻮﺍﺩ ﻛﺎﻣﻼ ﺑﺎ ﻫﻢ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺷﻮﻧﺪ.
3- ﺩﺭ ﻻﻳﻪ ﺍﻭﻝ ﻧﺼﻒ ﻣﻮﺍﺩ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﻛﻒ ﺗﺎﺑﻪ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺗﺎﺭﺕ ﺭﻳﺨﺘﻪ ﻭ ﺻﺎﻑ ﻛﻨﻴﺪ ﻭ ﺭﻭی ﺁﻥ ﭘﻨﻴﺮ بریزید.
4- ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺷﻴﺮ ﺩﺭ ﻇﺮفی ﺑﻪ ﺧﻮبی ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ ﺑﻪ ﺁﻥ ﻧﻤک ﻭ ﻓﻠﻔﻞ اضافه کنید.
5- ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺑﺮ ﺭﻭی ﻣﻮﺍﺩ ﺭﻳﺨﺘﻪ ﻭ ﺩﺭ ﻻﻳﻪ ﺩﻭﻡ ﻧﺼﻒ ﺩﻳﮕﺮ ﻣﻮﺍﺩ ﺭﺍ ﺭﻳﺨﺘﻪ ﻭ ﻧﻬﺎﻳﺘﺎ ﺳﻄﺢ ﻏﺬﺍ ﺭﺍ ﺑﺎ ﭘﻨﻴﺮ ﺑﺎﻗﻴﻤﺎﻧﺪﻩ ﺑﭙﻮﺷﺎﻧﻴﺪ.
6- ﺗﺎﺑﻪ ﺭﺍ ﺑﺮﺍی 20-25 ﺩﻗﻴﻘﻪ ﺩﺭ ﻓﺮ ﻗﺮﺍﺭﺩﺍﺩﻩ ﻭ ﺑﺮﺍی ﻣﻄﻤﺌﻦ ﺷﺪﻥ ﺍﺯ ﭘﺨﺖ ﭼﻨﮕﺎلی ﺭﺍ ﺩﺭ ﻣﺮﻛﺰ ﻣﺎﻫﻴﺘﺎﺑﻪ ﻓﺮﻭ ﻛﻨﻴﺪ. ﺍﮔﺮ ﭼﻨﮕﺎﻝ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﻴﺮﻭﻥ ﺁﻣﺪﻥ ﺗﻤﻴﺰ ﺑﻮﺩﻩ ﻭ ﭼﻴﺰی ﺑﻪ ﺍﻥ ﻧﭽﺴﺒﻴﺪﻩ ﺑﻮﺩ ﻏﺬﺍ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﺍﺳﺖ. 5 ﺩﻗﻴﻘﻪ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺑﺪﻫﻴﺪ ﺗﺎ ﻏﺬﺍ ﺳﺮﺩ ﺷﻮﺩ. ﺳﭙﺲ ﺁﻧﺮﺍ ﺑﺮﺵ ﺩﺍﺩﻩ ﻭ ﺍﺯ ﺁﻥ ﻟﺬﺕ ﺑﺒﺮﻳﺪ. نوش جان.
منبع: فرادید