طرز تهیه املت اسپانیایی صبحانه مخصوص آخر هفته
به گزارش ورزش من و تو، پس از یک هفته کاری، یکی از مواردی که می تواند آخر هفته لذت بخشی را برای شما رقم بزند، یک صبحانه کامل است.
ما برای این آخر هفته، یک پیشنهاد ویژه داریم؛ املت اسپانیایی. این صبحانه مقوی و متفاوت آغاز خوبی برای یک روز تعطیل است. پس با ما همراه باشید تا طرز تهیه یک وعده غذایی سرشار از انرژی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه املت اسپانیایی
- سیب زمینی تازه 500 گرم
- پیاز سفید یک عدد
- روغن زیتون صاف شده 150 میلی لیتر
- جعفری (خرد شده) سه قاشق غذاخوری
- تخم مرغ شش عدد
- نمک و فلفل سیاه به اندازه لازم
طرز تهیه املت اسپانیایی
مرحله اول
سیب زمینی ها را بشویید. در این مرحله بر اساس تمایل خودتان می توانید سیب زمینی را با پوست یا بدون پوست با برش های ضخیم خرد کنید. بعلاوه پیاز را خرد کنید.
مرحله دوم
روغن زیتون را در یک تابه گرم کنید. سیب زمینی ها و پیاز را درون روغن بریزید و به آرامی تفت دهید. اجازه دهید که سیب زمینی ها نرم شوند. این مرحله حدودا 30 دقیقه زمان می برد. گاهی مواد را هم بزنید که به یکدیگر نچسبند.
سپس سیب زمینی و پیاز را از تابه خارج کنید و در ظرف دیگری قرار دهید.
مرحله سوم
شش عدد تخم مرغ را شکسته و با هم مخلوط کنید. سپس با سه قاشق غذاخوری جعفری، نمک و فلفل سیاه ترکیب کنید و همه را با سیب زمینی و پیاز مخلوط کنید.
روغنی که از مرحله قبل به جای مانده است را در یک تابه کوچک تر گرم کنید.
مرحله چهارم
همه مواد را در ماهیتابه بریزد و آن را روی شعله میانه قرار دهید. با یاری یک کف گیر سطح املت اسپانیایی را صاف کنید تا قالب دایره شکلی بگیرد.
مرحله پنجم
زمانی که کف مواد کاملا پخت، آن را در یک ظرف دیگر برگردانید و سپس آن را به تابه برگردانید تا این بار سطح املت سرخ گردد.
مرحله ششم
املت را با کف گیر کاملا فشرده کنید و مطمئن شوید که هر دو سطح آن کاملا پخته شده است. سپس به ظرف سرو منتقل کنید و نوش جان کنید.
اگر هوادار صبحانه های مفصل و املت هستید پیشنهاد می کنیم طرز تهیه قیساوا، وافل، املت تند، املت مکزیکی را بخوانید.
منبع: کتاب کاله