استیک گیاهی از لوبیا و عصاره چغندر فراوری شد

به گزارش خبرنگاران به نقل از دیلی میل، یک شرکت فراوری کننده گوشت از مواد گیاهی خبرساز شده است. شرکت Novameat از استیکی رونمایی نموده که از لوبیا، جلبک، عصاره چغندر تهیه شده و بافت فیبری آن شباهت زیادی به گوشت واقعی دارد.

استیک گیاهی از لوبیا و عصاره چغندر فراوری شد

محققان این شرکت با استفاده از فناوری پرینت 3 بعدی مواد جایگزین را به شکل فیبرهای نازکی بریده اند تا بافت ماهیچه ای گوشت تقلید و استیکی گیاهی با شباهت بسیار زیاد به نمونه واقعی ساخته گردد.

شرکت فراوری کننده اعلام نموده استیک مذکور در 2021 در بازارهای اسپانیا و ایتالیا عرضه می گردد. با وجود آنکه محققان Novameat توانسته اند استیکی با ظاهری بسیار واقعی بسازند، اما طعم آن هنوز واقعی نیست.

البته محققان امیدوارند این محصول با استقبال خوبی روبرو گردد. راز فراوری این گوشت گیاهی استفاده از فناوری میکرو استخراج (micro-extrusion) است که فیبرهایی با قطر 100 و 500 میکرون فراوری می نماید.

قیمت این استیک گیاهی مانند نمونه های موجود در سوپر مارکت 1.50 دلار است اما به گفته موسس Novameat هنگامیکه فرایند فراوری گسترده گردد، هزینه های فراوری نیز کاهش می یابد.

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 11 اسفند 1398 بروزرسانی: 11 اسفند 1398 گردآورنده: manotosport.ir شناسه مطلب: 715

به "استیک گیاهی از لوبیا و عصاره چغندر فراوری شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "استیک گیاهی از لوبیا و عصاره چغندر فراوری شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید