طرز تهیه مسقطی کاراملی یا حلوا بحرینی

به گزارش ورزش من و تو، در گزارش زیر طرز تهیه مسقطی کاراملی را آموزش می دهیم.

طرز تهیه مسقطی کاراملی یا حلوا بحرینی

با تور عمان از سفری عالی برای کسب آرامش لذت ببرید و با شهرهای زیبای صلاله و مسقط آشنا شوید.

به گزارش ، حلوا کاراملی یا شاید مسقطی کاراملی؛ حلوا مسقطی؛ حلوا بحرینی خلاصه هر چیزی که هست طعم خیلی خوبی داره و مزه کارامل و گلاب و هل کاملا مشهوده.

یه چندتا نکته داره که اگه رعایت کنید در نهایت یه حلوای خوب و عالی خواهید داشت.

-بانصف مواد دستور، کار کردم.

-مایه حلوا حتما 20دقیقه تا نیمساعت روی حرارت باشه و مدام هم بزنید تا خامی و بوی نشاسته گرفته بشه.

-اگر احساس کردید زیادی غلیظ شده کمی گلاب اضافه کنید و مدام هم بزنید.

-چون میخواستم قالبی باشه مغز گردو یا پسته یا بادام نریختم.

-تقریبا یک دوم پیمانه از آب دستورو با نشاسته مخلوط نکنید؛ بذارید کنار وقتی که کره رو باشکر کاراملی مخلوط کردین اونموقع نصف پیمانه آب که بهتره آب جوش باشه رو بریزید و بذارید روی حرارت خیلی ملایم تاکارامل حل بشه.

-اگه همون اول نشاسته رو بریزید داخل کارامل داغ؛ شکرتون سفت میشه واسه همین حتما کارامل با آب حل بشه.

-قالب سیلیکونی احتیاج به چرب کردن نداره راحت از قالب جدا میشه.

-حواستون باشه کاراملتون نسوزه که ته مزه تلخی میگیره

-میتونید چند قطره اسانس کارامل هم بریزید

-در صورت تمایل برای پررنگ تر شدن این حلوا می توانید از رنگ قرمز خوراکی نیز بهره ببرید.

-این حلوا، سرد سرو میشه.

من برخی وقتا میام داخل قالب باقلوا میریزم و مربعی برش میزنم مثل مسقطی برشی.

شکر: یک و نیم پیمانه

نشاسته: نصف پیمانه

آب: دو و نیم پیمانه

گلاب مخلوط شده با زعفران: نصف پیمانه

کره: یک قالب کوچک50گرم

پودر هل: یک قاشق

آجیل خرد شده (از هر نوع که تمایل داشتید): نصف پیمانه برای داخل حلوا و مقداری نیز برای تزیین

-ابتدا نشاسته را در آب خوب حل می کنیم.

-شکر را در ظرفی ریخته روی حرارت کمی قرار می دهیم تا ذوب شده و به اصطلاح کاراملی گردد.

- کره را به آن اضافه نموده +نصف پیمانه از آب دستور و حرارت ملایم تا حل گردد

-حرارت را بالا برده و نشاسته را به مخلوط شکر و کره اضافه نموده و خوب هم می زنیم.

-آجیل خرد شده را به مواد قبلی اضافه می کنیم و حدود نیم ساعت مواد را روی حرارت هم می زنیم تا غلیظ شوند.

- گلاب مخلوط شده با زعفران را به مواد قبلی اضافه می کنیم.

-حلوای آماده شده را از روی حرارت برمی داریم و در ظرف مناسبی ریخته و با آجیل خرد شده تزیین می کنیم

منبع: ashpaz-bashi1

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 9 تیر 1399 بروزرسانی: 5 مهر 1399 گردآورنده: manotosport.ir شناسه مطلب: 959

به "طرز تهیه مسقطی کاراملی یا حلوا بحرینی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مسقطی کاراملی یا حلوا بحرینی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید