طرز تهیه رولت خرما با بیسکویت پتی بور به 3 روش

به گزارش ورزش من و تو، رولت خرما با بیسکویت پتی بور یک دسر بسیار مقوی به خصوص برای بچه ها است. می توانید در این دسر از مغزیجات هم استفاده کنید. این دسر را می توان با ویفر یا با میوه هایی مانند موز نیز تهیه کرد.

طرز تهیه رولت خرما با بیسکویت پتی بور به 3 روش

خبرنگاران | سرویس آشپزی - رولت خرما یک دسر خوشمزه و بسیار مقوی است به خصوص اگر در آن از مغزیجات، کنجد و بیسکویت استفاده شود. این دسر برای افطار و برای روزه داران بسیار مفید است و کل انرژی از دست رفته فرد روزه دار را جبران می کند. در این مقاله سه روش برای تهیه رولت خرما با بیسکویت پتی بور را خواهید خواند.

عناوین اصلی مطلب عدم نمایش

1. طرز تهیه رولت خرما با بیسکویت پتی بور

2. رولت خرما با بیسکویت پتی بور و ویفر

3. رولت خرما با بیسکویت پتی بور و موز

1. طرز تهیه رولت خرما با بیسکویت پتی بور

مواد لازم
خرمای دشتستان (نوعی خرمای به هم چسبیده)دو لیوان بدون هسته
کره 50 گرم
خرده های درشت بیسکویت پتی بوریک لیوان
مغز گردو یا مغز پستهبه مقدار لازم
دارچینیک قاشق غذاخوری
پودر نارگیل (برای غلتاندن خرما)به مقدار کافی

زمان لازم برای آماده سازی مواد 2 ساعت

دستور تهیه

  • خرما را بشویید و هسته آن را جدا کنید، اگر دارای پوست ضخیم است بهتر است که پوست آن را نیز بگیرید.
  • کره را در یک تابه بریزید و روی حرارت بگذارید تا کره ذوب شود.
  • سپس خرما ها را در تابه بریزید و مدام هم زده و تفت دهید تا نرم و له شوند.
  • شعله را خاموش کرده و دو دقیقه صبر کنید تا کمی از حرارت بیفتد، سپس بیسکویت های خرد شده را همراه با مغز پسته یا مغز گردو به آن اضافه کرده و خوب مواد را با هم مخلوط کنید.
  • دارچین را نیز اضافه و با مواد مخلوط کنید.
  • مواد باید کمی سفت شوند.
  • اکنون کمی از مواد را بردارید (به اندازه یک پرتقال) و آن را رول کنید، سپس در ظرف حاوی پودر نارگیل بغلتانید و آن را در یک ظرف بچینید. این کار را تکرار کنید تا مواد تمام شوند.
  • پس از اینکه مواد تمام شدند ظرف حاوی رولت خرما را به مدت چند ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شوند.
  • پس از آن ظرف را از یخچال خارج کنید و رول ها را با یک چاقوی تیز به صورت رولت برش بزنید و در یک ظرف بچینید.

رولت خرما با بیسکویت پتی بور آماده سرو است … نوش جان …

2. رولت خرما با بیسکویت پتی بور و ویفر

مواد لازم (برای 6 نفر و بیشتر)
خرما200 گرم
کره20-25 گرم
کنجد یا هر مغز دلخواه دیگه، خرد شدهمقداری
بیسکوییت پتی بور خرد شده80 گرم
پودر هل و دارچین و زنجبیل 1 قاشق چای خوری (از هر کدام)
ویفر شکلاتی یا هر ویفر دلخواه دیگه مثل رنگارنگچند عدد
خلال پسته برای تزیین به مقدار کم

زمان لازم برای آماده سازی مواد 2 ساعت

طرز تهیه

  • خرما را بشویید و هسته آن را جدا کنید، اگر دارای پوست ضخیم است بهتر است که پوست آن را نیز بگیرید.
  • خرما ها را چرخ کنید. (به جای چرخ کردن می توانید آن ها را ابتدا به مدت 1 دقیقه در ماکروویو بگذارید یا با کمی کره در تابه تفت دهید تا نرم شوند و سپس با گوشت کوب آن ها را بکوبید.)
  • پس از آن مقداری بیسکوییت پتی بور را پودر کنید و با پودر هل و دارچین مخلوط کنید، سپس آن را به خرما های چرخ شده اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.
  • سپس کمی کنجد به آن بزنید و خوب مواد را ورز دهید تا خوب مخلوط شوند و حالت خمیری پیدا کند.
  • یک نایلون تمیز را کمی چرب کنید و خمیر را روی آن با یک وردنه پهن کنید.
  • ویفر شکلات را روی خمیر قرار دهید و به کمک نایلون دو طرف خرما را روی هم بگذارید.
  • کمی آن را در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.
  • پس از آن رول را از یخچال خارج کنید و آن را برش بزنید و در ظرف مورد نظر برای سرو بچینید.

نوش جان …

3. رولت خرما با بیسکویت پتی بور و موز

مواد لازم
بیسکویت پتی پور 1بسته
کره 25گرم
موز 1عدد کوچک
خرما200 گرم
دارچین نوک قاشق چای خوری

زمان لازم برای آماده سازی مواد 2 ساعت

طرز تهیه

  • خرما را بشویید و هسته آن را جدا کنید؛ اگر دارای پوست ضخیم است بهتر است که پوست آن را نیز بگیرید.
  • خرما ها را بکوبید تا له شوند و با کمی کره در یک تابه تفت دهید، سپس کمی پودر دارچین روی آن بپاشید و خوب مخلوط کنید.
  • در یک ظرف مستطیلی شکل کوچک یک پلاستیک فریزر تمیز پهن کنید و روی آن را بیسکویت پتی بور بچنید.

    سپس یک لایه از خرما له شده روی آن بمالید و روی خرما یک ردیف موز له شده پخش کنید.

  • دوباره یک لایه بیسکویت و بعد یک لایه خرما و موز بریزید.
  • این کار را تکرار کنید تا مواد تمام شوند. (لایه آخر خرما له شده باشد)
  • سپس ادامه نایلون را روی ظرف بکشید و آن را چند ساعت در یخچال بگذارید تا مواد به خورد بیسکویت ها بروند و سفت شوند.
  • پس از چند ساعت آن را از یخچال خارج کنید و با یک چاقوی تیز برش بزنید و در ظرف مورد نظر برای سرو بچینید.

نوش جان …

اگر شما نیز تجربه ای از درست کردن این دسر دارید یا طرز تهیه متفاوتی برای آن می شناسید، تجربیات خود را با ما در میان بگذارید. می توانید نظرات و سوالات خود را از طریق بخش ارسال نظر در انتهای همین صفحه برای ما ارسال نمایید تا به سوالاتتان پاسخ داده و تجربیاتتان را با دیگران به اشتراک بگذاریم.

منبع: setare.com
انتشار: 18 تیر 1400 بروزرسانی: 18 تیر 1400 گردآورنده: manotosport.ir شناسه مطلب: 1647

به "طرز تهیه رولت خرما با بیسکویت پتی بور به 3 روش" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه رولت خرما با بیسکویت پتی بور به 3 روش"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید