طرز تهیه سس پرتقال برای دسر، سالاد و غذاها

به گزارش ورزش من و تو، سس ها به عنوان نوعی چاشنی برای غذاها، سالادها و حتی دسرها بسیار پرکاربرد هستند؛ مانند سس شکلاتی برای روی کیک ها، سس های کچاپ، هزارجزیره و مایونز برای فست فودها و غذاها و … ! اما در این میان اخیرا سس پرتقال با آن طعم و عطر بسیار عالی، به شدت مورد استقبال قرار گرفته است. از سس پرتقال برای روی کیک، شیرینی های آلمانی، برای چاشنی مرغ و ماهی و گوشت بوقلمون، و حتی برای روی سالادها نیز استفاده های گوناگون می گردد. در ادامه طرز تهیه بهترین سس های پرتقالی را به تفکیک کاربردشان برای شما ارائه خواهیم داد.

طرز تهیه سس پرتقال برای دسر، سالاد و غذاها

1. طرز تهیه سس پرتقالی برای کیک

مواد لازم

آب پرتقال طبیعی

1 لیوان
شکر2 قاشق غذا خوری
نشاسته ذرت2 قاشق غذا خوری
پودر ژله1/2 بسته

دستور سس پرتقالی برای روی کیک

  • شکر و نشاسته را با آب پرتقال مخلوط نموده و روی شعله ملایم قرار می دهیم تا به جوش آید.
  • سپس پودر ژله را اضافه نموده و بعد از غلیظ شدن از روی حرارت بر می داریم و اجازه می دهیم ولرم گردد.

2. طرز تهیه سس پرتقال برای کیک بدون نشاسته

مواد لازم
آب پرتقال1 لیوان
شکلات سفید1 ق غذاخوری
شکر2 ق غذاخوری
ژله پرتقالنصف بسته
خامهدر صورت تمایل

طرز تهیه سس پرتقال بدون نشاسته برای کیک

  • ابتدا شکلات را به روش بن ماری ذوب کنید.
  • سپس شکر را اضافه نموده و ظرف را روی حرارت قرار دهید و مدام مواد را هم بزنید.
  • در این مرحله نصف بسته ژله پرتقالی را به مواد اضافه نموده و خوب هم بزنید.
  • در این مرحله می توانید کمی خامه نیز به مواد اضافه کنید که در این صورت، رنگ سس پرتقالی شما کمرنگ می گردد.
  • وقتی سس به غلظت رسید، حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید مواد حسابی خنک شوند.
  • سس خنک شده و نیم بند را روی کیک خنک شده بریزید و نوش جان کنید.

3. طرز تهیه سس پرتقال برای مرغ

مواد لازم
آب پرتقال¾پیمانه
شکر¼پیمانه
رندۀ پوست پرتقال¼پیمانه
نشاستۀ ذرت1 قاشق غذا خوری
کره2 قاشق غذا خوری

دستور تهیه سس پرتقال مرغ

  • یک ظرف را روی حرارت قرار دهید و نشاسته ، شکر و رنده پوست پرتقال را در آن بریزید و همبزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.
  • سپس آب پرتقال را به بقیه مواد داخل تابه اضافه کنید و هم بزنید تا با حرارت ملایم مواد به جوش بیایند.
  • بعد کره را به آنها اضافه کنید و مدام هم بزنید تا سس ته نگیرد.
  • بعد از 2 دقیقه اضافه کردن کره سس را از روی حرارت بردارید و به صورت داغ روی غذا سرو کنید.

4. طرز تهیه سس پرتقال برای بوقلمون

مواد لازم
آب پرتقال2 لیوان
آرد گندم2 قاشق سوپخوری
رنده پوست پرتقال1 قاشق مرباخوری
آب گوشت یا آب مرغ1 لیوان
کره100 گرم
نمک و فلفلبه مقدار لازم

دستور تهیه سس پرتقالی برای بوقلمون

  • کره را آب میکنیم و آرد را با کره تفت میدهیم تا طلایی گردد.
  • آب گوشت و آب پرتقال را با هم مخلوط میکنیم و به تدریج داخل آرد تفت داده شده میریزیم و مرتب به هم میزنیم تا آرد گره نگردد.
  • در آخر رنده پوست پرتقال و نمک و فلفل را اضافه میکنیم.
  • اجازه میدهیم سس چند جوش بزند و غلیظ گردد.
  • سس فوق را با مرغ و بوقلمون می توان استفاده کرد.

5. طرز تهیه سس پرتقال برای ماهی و میگو

مواد لازم
آب پرتقال تازهیک فنجان
سس سویادو قاشق غذاخوری
کره1 یا 2 قاشق غذاخوری

روش تهیه سس پرتقالی برای ماهی

آب پرتقال را روی حرارت بذارید تا بخار کند و نصف گردد؛ بعد سویا سس و کره را به آن اضافه کنید و هم بزنید و همانطور داغ با ماهی سرو کنید.

6. طرز تهیه سس پرتقال برای سالاد

مواد لازم
آب پرتقال طبیعی یا صنعتینصف لیوان
سس مایونز1 لیوان
فیله پرتقال ملسنصف لیوان
نمک و فلفل قرمزبه میزان لازم
آبلیمو2 قاشق غذاخوری

روش تهیه سس پرتقالی برای سالادها

برای تهیه این سس کافی است همه مواد را با یکدیگر مخلوط کنید. فقط توجه داشته باشید که فیله های پرتقال را به صورت نگینی برش زده باشید.

سخن آخر

برای خوشرنگ کردن این سس ها از نصف قاشق چایخوری زعفران حل شده یا رنگ خوراکی مجاز بهره ببرید. امیدواریم از این مطلب استفاده لازم را برده باشید و به غذاها و دسرهای خود عطر پرتقالی محشری ببخشید و از خوردن آن لذت ببرید.

در آخر پیشنهاد می کنیم که اگر به طعم پرتقال علاقه دارید، مطالب طرز تهیه مارمالاد پرتقال بدون ژلاتین و با پودر ژلاتین خانگی، طرز تهیه مربای پوست پرتقال و خورش پرتقال را در خبرنگاران از دست ندهید!

انتشار: 3 اسفند 1401 بروزرسانی: 3 اسفند 1401 گردآورنده: manotosport.ir شناسه مطلب: 1554

به "طرز تهیه سس پرتقال برای دسر، سالاد و غذاها" امتیاز دهید

5 کاربر به "طرز تهیه سس پرتقال برای دسر، سالاد و غذاها" امتیاز داده اند | 3.2 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سس پرتقال برای دسر، سالاد و غذاها"

1 دیدگاه

رایا 2 آذر 1402

عالیییییی

پاسخ به رایا
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید