دهان تان را خوشبو کنید و غذا را راحت تر هضم کنید
به گزارش ورزش من و تو، هر کاری می کنید باز هم دهان تان بوی بدی می دهد؟ نگران نباشید، کافی است تنها تعدادی از موادی که همین حالا هم در آشپزخانه دارید را با هم مخلوط کنید تا مشکل تان حل گردد و غذا را هم سریع تر هضم کنید.
بوی بد دهان می تواند به خاطر افزایش باکتری های دهان و یا مسائل معده به وجود آید. البته بیشتر مواقع این مشکل به خاطر خوردن پیاز یا سیر خام به وجود می آید. اگر دوست دارید همواره سیر و پیاز مصرف کنید اما نمی خواهید بقیه را آزار دهید، استفاده از یک خوشبو نماینده دهان، چاره کار شماست.
می توانید یک خوشبو نماینده دهان از مغازه بخرید اما، اولا خوشبو نماینده ای که خریداری می کنید خاصیت هضم نمایندگی ندارد و دوما می تواند بسیار گران باشد. به علاوه خشبو نماینده ای که خودتان می سازید قدرت بیشتری خواهد داشت.
از دیگر فواید درست کردن خوشبو نماینده خانگی می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- خشبو نماینده تان حاوی مواد نگهدارنده یا مواد شیمیایی نیست. خوشبو نماینده ای که خودتان با مواد خانگی درست می کنید حاوی رنگ، شیرین نماینده های مصنوعی و دیگر مواد شیمیایی نخواهد بود
- خودتان مواد تشکیل دهنده آن را انتخاب می کنید. ساخت خوشبو نماینده خودتان به شما این اجازه را می دهد که مواد آن را خود، از میان موادی که دوست دارید انتخاب کنید.
پس این آدینه کمی وقت بگذارید و خوشبو نماینده تان را حاضر کنید.
چند عدد از موادی که می توانید از آنها بهره ببرید:
- هل. این دانه خوشبو مزه ای تک و قوی دارد و بوی شدید آن هر گونه بوی بد دهان را خنثی می نماید. بعلاوه به هضم غذ ا یاری می نماید و از به وجود آمدن مسائلی مانند نفخ جلوگیری می نماید.
- دارچین. دارچین از رشد باکتری های مولد بوی بدن دهان جلوگیری می نماید، و بعلاوه باعث گرم شدن و بهتر کار کردن مجرای گوارشی می گردد. از دارچین به عنوان نگهدارنده مواد غذایی هم استفاده می گردد پس استفاده از آن در خوشبو نماینده، باعث افزایش عمر خوشبو نماینده ای که درست می کنید خواهد شد.
- گل میخک. این ماده سرشار از مواد ضد میکروبی و آنتی اکسیدان است که با عفونت های دهانی مبارزه و آنها را درمان می نماید.
- دانه گشنیز تفت داده شده. این دانه گرم و خوشبو، طعمی عمیق و شدید به خوشبو نماینده تان اضافه می نماید.
- رازیانه. دانه های عطرآگین و پر مزه رازیانه سرشار از مواد آنتی باکتریال هستند و با باکتری ها و قارچ های دهان مبارزه می نمایند. به علاوه این دانه ها طعمی خوب و شیرین دارند و بعد از خوردن غذا، دهان را تازه می نمایند.
- پودر زنجبیل. این ماده مغذی هم خاصیت آنتی باکتریالی دارد و با باکتری های مولد بوی بد دهان مباره می نماید. زنجبیل، بعلاوه، فراوری بزاق را تحریک می نماید که این خود باعث شستشوی دهان می گردد.
- بذر کتان. این دانه های کوچک طعمی ماندگار در دهان به جا می گذارند و اجازه نمی دهند دهان بوی بدی بگیرد.
- تخم طالبی. تخم طالبی به هضم غذا یاری می نماید و مزه خوبی هم دارد.
- زیره و کنجد سفید. این دانه های کوچک و خوشبو برای معده و هضم غذا مفید هستند.
مواد بالا دهان را خوشبو می نمایند، و به علاوه گوارش و هضم غذا را هم آسان می نمایند.
طرز تهیه خوشبو نماینده:
مواد لازم
- دانه رازیانه یک چهارم فنجان
- دانه گشنیز یک چهارم فنجان
- کنجد سفید یک چهارم فنجان
- پودر زنجبیل 1 قاشق چایخوری
- پودر دارچین 1 قاشق چایخوری
- پودر میخک نصف قاشق چایخوری
- دانه هل 2 قاشق غذاخوری
- زیره 1 قاشق غداخوری
- پودر نارگیل - بسته به سلیقه خودتان
- بذر کتان 1 قاشق غذاخوری
- دانه طالبی 2 قاشق غذاخوری
- نبات - بسته به سلیقه خودتان
1- دانه های رازیان را درون ماهیتابه ای با شعله کم به مدت 5 دقیقه تفت دهید و سپس آنها را در ظرفی بریزید.
2- دانه های گشنیز را به مدت 3 یا 4 دقیقه تفت دهید و آنها را بر روی دانه های رازیانه بریزید.
3- کنجد سفید را به مدت 5 دقیقه تفت دهید و آنها را هم به مخلوط اضافه کنید.
4- تخم طالبی ها را هم مقداری برشته کنید و درون ظرف بریزید.
5- سپس، پودر نارگیل را درون ماهیتابه بریزید و با شعله کم مقداری تفتش دهید تا طلایی و قهواه ای کم رنگ گردد و آن را هم درون ظرف بریزید.
6- بذر کتان را درون ماهیتابه با شعله خیلی کم در حدود 6 تا 7 دقیقه تفت دهید تا زمانی که آغاز به بالا و پایین پرید و جلزولز کردن نمایند. سپس آنها را هم به مخلوط اضافه کنید.
7- دانه های زیره را هم 3 الی 4 دقیقه تفت دهید و به بقیه مواد اضافه کنید.
8- تمام مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید.
9- دانه های هل را به مخلوط اضافه کنید.
10- پودر زنجبیل را اضافه کنید.
11- میخک را هم به دیگر مواد اضافه کنید.
12- پودر دارچین را به مواد اضافه کنید و بار دیگر آنها را به خوبی با هم مخلوط کنید.
13- تکه های نبات را هم اضافه کنید و با بقیه مواد هم بزنید.
خشبو نماینده دهان تان حاضر است.
می توانید آن را در قوطی درب داری درون یخچال، بیشتر از 6 ماه، نگهداری کنید. بعد از غذا یا هر زمانی که احتیاج به تازه شدن دهان تان داشتید، 1 یا 2 قاشق چایخوری از آن را میل کنید. با این روش ساده، از شر بوی بد دهان تان خلاص شوید.
منبع: فوت و فن / top10homeremedies.com