تور ترکیه ارزان: انواع بورک ترکیه
به گزارش ورزش من و تو، بورک ترکیه یکی از میان وعده هایی است که باب طبع بسیاری از افراد است و هواداران زیادی دارد. بورک ترکیه یک غذای سنتی است و پایه اصلی آن خمیر یوفکا می باشد که خمیر فیلو نیز نامیده می گردد. انواع بورک فرق دارد و دارای طعم های گوناگونی می باشد. این غذا بسیار ساده و مقوی بوده و حتی می توان آن را در زمان کم آماده کرد و به صورت سرخ نموده در روغن یا با استفاده از فر آن را پخت. بلیط هواپیما را مقرون به صرفه بخرید.
بهترین تجربه سفر را با تور ترکیه ارزان در خاطراتتان ثبت کنید. از استانبول زیبا تا آنتالیا رویایی و بالون سواری در شهرهای ترکیه تا کلی تفریح دیگر در انتظار شماست، خاطراتی از مردم مهمانواز ترکیه که همیشه در ذهن شما خواهد ماند.
بورک، غذایی سنتی
اگر شما هم یکی از افراد خوش سلیقه ای هستید که این غذا را درست می کنید حتما با طعم دلچسب آن آشنایی دارید. بورک یکی از غذاهای سنتی مخصوص کشور ترکیه می باشد که به خاطر تنوع در پخت و حتی زمان سرو آن در سایر کشور ها نیز غذای شناخته شده ای می باشد. این غذا شباهت بسیاری نیز به پیراشکی و سنبوسه دارد. در بسیاری از کشور ها بورک را به عنوان صبحانه سرو می نمایند. بورک گوشت نیز یکی از انواع بورک های بسیار پرطرفدار در بسیاری کشورهاست که به عنوان غذای اصلی در منازل یا رستوران ها پخت و سرو می گردد. خرید بلیط هواپیما
انواع بورک
این غذای ترکی بسته به ذائقه های متفاوت طبخ می گردد و حتی مواد آن برای وعده های متفاوت غذایی نیز می تواند بسیار متنوع باشد. مثلا در وعده صبحانه یا عصرانه به طور معمول از مواد سبک تری مانند پنیر و سبزیجات و زیتون و در وعده ناهار و شام از موادی مانند گوشت چرخ نموده، گوشت مرغ، کالباس، گوجه، اسفناج، قارچ و… استفاده می گردد. بلیط هواپیما تهران مشهد
غذای بورک یک غذای سنتی در این کشور محسوب می گردد و در دربار عثمانی از غذاهای مورد علاقه بوده و دارای جایگاهی ویژه بوده است.
انواع بورک ترکیه را بر اساس مواد به کار رفته در آن ها یا شکل آن ها نام گذاری می نمایند . از معروفترین بورک ها بر اساس مواد به کار رفته در آن ها بورک گوشت، بورک سیب زمینی ، بورک تره فرنگی و بورک اسفناج؛ و بر اساس شکل ظاهری آن ها بورک گل، سلطنتی، سیگاری و بورک مارپیچی هستند. بلیط تهران استانبول | بلیط استانبول تهران
طرز پخت بورک ترکیه
بورک ترکیه لقمه ای است که به وسیله خمیری نازک پیچیده و طبخ می گردد. این غذا بدین صورت است که مواد مورد نظر فرد برای تهیه این غذا در میان خمیری نازک به صورتی زیبا پیچیده می گردد و علاوه بر طعم فوق العاده آن دارای اشکال زیبایی نیز می باشد. مواد میان این خمیر بسته به سلیقه های گوناگون شامل مواد متفاوتی است. بورک ترکیه را با مواد مختلفی مانند گوشت چرخ نموده، مرغ، تکه های گوشت، سیب زمینی، اسفناج، ژامبون ، سبزیجات و… درست می نمایند. بلیط هواپیما تهران آنتالیا
همانطور که گفته شد اصلی ترین ماده تهیه بورک ترکیه خمیری بسیار نازک به نام خمیر یوفکا است که از آب، آرد، نمک و مقداری ماست تهیه می گردد. این خمیر باید بسیار نازک و بدون هیچگونه پارگی باشد. برای تهیه بورک ترکیه باید خمیر آن هم دمای محیط باشد، برای ایجاد انعطاف در خمیر و جلوگیری از ترک خوردن آن، سطح خمیر را به ترکیبی از شیر یا ماست همراه با زرده تخم مرغ و روغن و زعفران آغشته می نمایند. سپس مواد میانی را که بسته به سلیقه می توان بسیار متنوع انتخاب کرد را روی خمیر ریخته و می پیچانیم . این مواد باید حتما سرد بوده و فاقد روغن باشند. سپس این رول را در روغن سرخ نموده و یا در فر طبخ می کنیم. مجله گردشگری خبرنگاران
منبع: مجله دور و نزدیک