اعتراف بوئینگ به استفاده از قطعات معیوب در هواپیماهای مدل 737
به گزارش ورزش من و تو، شرکت بوئینگ به اداره هوانوردی فدرال آمریکا اظهار داشت که بیش از 300 فروند از هواپیماهای 737 از جمله مدل 737 مکس ممکن است قطعات ناقص و معیوب در بال های خود داشته باشند.

به گزارش روز دوشنبه تارنمای اکسیوس، اداره هوانوردی فدرال آمریکا در بیانیه ای اعلام نمود: ما در جریان وجود قطعات معیوب در بعضی از این مدل هواپیما قرار گرفته ایم. این قطعات احتمالاً در نتیجه فرآیند نامناسب فراوری در این هواپیماها قرار گرفته اند.
گزارش شده که شرکت بوئینگ مشکل در این نوع هواپیماها را در بخشی از بال های جلویی می داند که نقش مهمی در زمان بلند شدن هواپیما و فرودآمدن دارد.
در آمریکا در 33 هواپیمای 737 مکس این بخش هایی که گمان برده می گردد معیوب بوده، کشف شده اند.
در 32 هواپیمای مدل NG737 نیز این قطعات معیوب کشف شده است.
این جدیدترین چالش برای بزرگترین شرکت هوانوردی دنیا از زمان سقوط دو هوایپیمای بوئینگ 737 مکس در چند ماه گذشته محسوب می گردد.
پیش از این گزارش شده بود که شرکت هواپیمایی بوئینگ به دلیل مسائل ایجاد شده در مدل 737 خود در ماه آوریل هیچ سفارشی را برای خرید هواپیما از این شرکت دریافت ننموده است. نه تنها از زمان سقوط هواپیمای مکس 737 در 13 مارس (اسفند 97) سفارش خرید این هواپیما به صفر رسیده بلکه دیگر هواپیماهای این شرکت نیز از جمله بوئینگ 787 دریم لاینر و یا 777 نیز سفارش جدیدی را در ماه گذشته میلادی دریافت ننموده است.
در پی سقوط چندین هواپیمای مکس 737، کشورهای متعددی استفاده از این نوع بوئینگ را در شرکت های هواپیمایی خود ممنوع و بعضی کشورها نیز از عبور آن از آسمان خود خودداری نموده اند.
منبع: همشهری آنلاین