784 نفر دیگر هم کرونایی شدند
به گزارش ورزش من و تو، دبیر ستاد دانشگاهی پیشگیری و کنترل کرونا ویروس در خراسان جنوبی از ابتلای 784 نفر دیگر در استان به کرونا اطلاع داد.

خبرنگاران بیرجند - شریف زاده گفت: در شبانه روز گذشته از 422 آزمایش مولکولی تشخیص کرونا در استان، 274 بیمار و از هزار و 172 تست سریع 510 مورد مثبت تازه کرونا و مجموعا از هزار و 594 تست ملکولی و سریع 784 مورد تازه کرونا شناسایی شد.
او گفت: در حال حاضر 123 بیمار با علائم حاد تنفسی در بیمارستان های خراسان جنوبی بستری هستند که 45 نفر کرونا مثبت اند.
شریف زاده گفت: از این تعداد 7 نفر در بخش مراقبت های ویژه بستری هستند که حال عمومی 1 نفر وخیم گزارش شده است.
دبیر ستاد دانشگاهی پیشگیری و کنترل کرونا ویروس در استان گفت: در شبانه روز گذشته 2 مورد فوت ناشی از کرونا در استان ثبت شد که آمار جان باختگان این بیماری در خراسان جنوبی به هزار و 286 نفر افزایش یافت.
س
خبرنگاران خراسان جنوبی بیرجند
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان